ucs26
1456 poze   78172 vizite
Albume
01 ASOCIATIA CLUBUL NATIONAL VOIAJORUL ROMANESC DE FRUMUSETE   AVIZIER      ADUNAREA GENERALA A FNCPPAMR DIN 17 IUNIE 2017      EXPOZITIA NATIONALA A FNCPPAMR- BAICOI 2017      REGULAMENT Expozitia Nationala CARANSEBES 2016      REGULAMENTUL COMISIEI DE ETICA SI DISCIPLINA      REGULAMENTUL DE ORDINE INTERIOARA      STATUT   EXPOZITIA ACN VRF editia II ianuarie 2017 Timisoara02 ANUL 2017   Jucator de VOLGA   Jucator SIBERIAN   PUI Jucator de VOLGA si Jucator SIBERIAN 2017   PUI VRF 2017   VRF ALBASTRU AZUR- Femele   VRF ALBASTRU AZUR- Masculi   VRF CIOCANIT AZUR- Femele   VRF CIOCANIT AZUR- Masculi03 Anul 2016   Albastru Azur- Femele 2016   Albastru Azur- Masculi 2016   Ciocanit 2016- Femele   Ciocanit 2016- Masculi   Pui 201604 Anul 2 0 1 5   FEMELE CULOARE ALBASTRU   FEMELE CULOARE CIOCANIT AZUR   MASCULI CULOARE ALBASTRU   MASCULI CULOARE CIOCANIT AZUR   PETUNII   PUI 201505 Anul 2014   VOIAJOR ROMANESC DE FRUMUSETE      femele      masculi      PUI 201406 CONTACTBrasov 2014CAINII MEI   Black Jack Darvaal alias HASSAN al 2-lea   CACIB Craiova 2011   FRANKA DARVAAL   Kira Herthaus Ro alias ANDRA   Pui de Ciobanesc German   ZURICluj 2011CLUJ 2012- Nationala de tineretDE VANZARE   Jucator de Volga de vanzare   Jucator siberian de vanzare   VRF de vanzareDECEMBRIE 2014EU SI FAMILIAEXPO CLUB CG PITESTI 2012EXPOZITIA DE CLUB CN VRF 23-25 ianuarie 2015FLORI PRIN CURTEA MEAGALATI Nationala 24-27 Noiembrie 2011INSTANTANEE PRIN VOLIERAIstorie columbofila in fotografiiJucator tremurator de VolgaSedinta Europeana de Arbitraj SIBIU 2013SOLZATI SI ALTE CULORI   IstorieSTANDARDUL VOIAJORULUI POLONEZ DE EXPOZITIEVOIAJORUL ROMANESC DE FRUMUSETE- STANDARDUL RASEI 2012   Propunere STANDARD VRF 2017VOLGA negruVOLGA rosuVOLIERA

membru din 4 aprilie 2007

REGULAMENT Expozitia Nationala CARANSEBES 2016

REGULAMENTUL
EXPOZIȚIEI NATIONALE a ROMÂNIEI
30.XI – 04.XII.2016 CARANSEBEȘ

Încheierea înscrierii - 3 noiembrie 2016
Formularele de înscriere se trimit exclusiv de persoanele de contact desemnate de asociații/cluburi pe adresa de e-mail liviuvasile24@yahoo.com .
Nu va fi luata în considerație nici o înscriere individuala sau după termenul limita. Nu se pot folosi decât formularele oficiale. Pe cât este posibil vă rugăm să completați formularele electronic .
Toate înscrierile sunt trimise exclusiv de persoanele de contact desemnate.
Vă rugăm să respectați data limita de înscriere.
1. Taxele de înscriere :
a) perechea pasări de ornament și colivie: 10 lei
b) individual : pasări de curte, porumbei, iepuri :10 lei
c) cavia: 10 lei
f)cazare: se achită în avans ½ din valoare(minim 40 lei)
g) catalog obligatoriu 25 lei
h) seara crescătorilor : 100 lei
Formulare și alte documente necesare înscriere obligatorii:
- Formular înscriere individual
- Tabel nominal asociație/club cu adresele participanților la expoziției
- Centralizator asociație/club conform modelului anexat
- Dovada plații contravalorii taxelor de înscriere ale crescătorilor-centralizat
Plata se face exclusiv prin virament bancar în contul : Banca BRD - RO46BRDE110SV33247161100, CIF - 32058388
2. – Participare : Pot participa toți crescătorii adulți sau tineri (între 4 si 18 ani) care sunt înscriși într-o asociație/club membru cotizant UGCPPAMR sau FNCPPAMR .
Pot fi expuse toate rasele si varietățile recunoscute în standardele EE :
Pot fi expuse însoțite de standardul lor stabilit și exponate în curs de standardizare.
3. – Catalog : cataloagele si medaliile vor fi transmise expozantilor de către persoana de contact nominalizată de asociație.
4. - Prezentarea la expoziție :
a. perechile de pasări de ornament
b. individual pentru pasări de curte, porumbei, iepuri si cobai
c. colecții la pasări de curte si iepuri și cobai (4 animale din aceeași rasa, varietate si caracteristica), colecții la porumbei și păsări de ornament (10 animale din aceeași rasa, varietate si caracteristica)
In colecție trebuie reprezentate ambele sexe.
d. daca mai multe colecții din aceeași rasa, aceeași varietate si aceeași caracteristica, sunt prezentate de către un crescător, acestea vor fi diferențiate după alegerea lui prin numirea lor cu (C1, C2, C3 etc.) pe fisa de înscriere.
e. colecții de pasări de ornament : 2 perechi din aceeași rasa si aceeași varietate.
5. Identificarea animalelor :
Toate animalele sunt identificate conform regulilor în vigoare. Animalele expuse nu trebuie sa fie mai bătrâne de 5 ani. Inelele tăiate sunt interzise. Seriile de inele si tatuajele nu sunt obligatorii la înscrierea animalelor , dar devin obligatorii la primirea lor in expoziție.
6. Dispoziții veterinare legale :
Toate exponatele vor fi insolite de certificat sanitar veterinar eliberat.
7. Vânzarea animalelor: Fiecare crescător si poate pune animalele la vânzare, pe fișa de înscriere prezintă prețul (în lei).
Ridicarea animalelor cumpărate se face începând de sâmbăta, ora 14,00, ele putând fi retrase din expoziție până cel târziu duminica, ora 12,00.
Organizatorii nu își asuma nici o responsabilitate dacă animalele cumpărate și neridicate până la această dată, vor fi luate din nou de către crescător.
8. –Premii :
1- Campion National colecție
2- Campion Expoziție individual
3- Campion National individual
4- Medalie individual
5- Campion Rasă individual
Campionul National colecție : Cea mai buna colecție din aceeași varietate si caracteristica, din fiecare rasă, reprezentată de 12 exponate minim 3 crescători, va obține titlul de Campion National de colecție. Rezultatul pentru cea mai buna colecție se obține adunând punctele celor 4 exponate care formează o colecție, o colecție trebuind sa obțină un minim de 376 puncte.
Campion Expoziție: se acordă pentru exponatul cu punctajul cel mai mare pentru fiecare categorie de animale prezentate.
Campionul National individual : Pentru cel puțin 20 de exponate înregistrate în aceeași rasă și varietate de culoare se va atribui titlul de Campion National(un mascul și o femelă). Cel mai bun animal va fi premiat. Sunt necesare un minim de 95 de puncte « foarte bine ». La peste 20 de exponate din aceeași rasă se acorda titlul de Campion Rasă(mascul și femelă).
Medalie expoziției : Fiecare expozant va primi o medalie amintire, mai puțin în cazul absenței animalelor în expoziție.
Campion Rasă : se acorda pentru minim 10 porumbei, cavia sau exotice expuse și pentru minim 6 iepuri, găini expuși
9.- Responsabilitatea : Conducerea expoziției nu are nici o răspundere pentru animalele pierdute din cauza de forța majora sau de evenimente imprevizibile, furt sau deces. Animalele sunt supravegheate in timpul expoziției.
Persoanele responsabile de transportul animalelor la expoziție sunt responsabile și de reîntoarcerea cuștilor de transport cu ele, precum și de fisele de arbitraj. Este interzisa deschiderea cuștilor pe perioada expoziției pentru motive oarecare.
10.- Reclamații : Data limita pentru orice fel de reclamație este 04 decembrie 2016. Acestea trebuie adresate, în scris, organizatorului .
11.- Publicitatea, standurile publicitare si comerciale, fotografierea animalelor.
Publicitatea în sălile de expoziție nu se face decât cu acordul organizatorilor.
Pentru standuri și reclama publicitara și comerciala : adresați-va organizatorilor la următoarea adresa de email : liviuvasile24@yahoo.com
12. - Cazarea : - persoana de contact : Vasile Liviu, tel. 0763-273526
Preturi de la 80 lei pana la 140 lei/camera cu 2 paturi sau pat matrimonial
13. - Masa : meniul zilei la 12 lei.
14. – Arbitrii vor beneficia de 2 mese și o noapte de cazare în ziua arbitrajului.
15. – Biletul de intrare 5 lei – Delegații asociațiilor au intrare liberă .
În data de 30.11.2016, începând cu orele 18.00, toți delegații și arbitri vor avea o masă caldă gratuit din partea organizatorului.

VĂ AȘTEPTĂM CU MIC CU MARE LA ACEST EVENIMENT MULT AȘTEPTAT


Cu deosebită considerație,
Președinte asociație

Ion - Liviu Vasile


Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.